k-märkt

Microsoft Zune utanför topp-10 i julhandeln

Postat: 2007-01-07 kl. 23.14

Kräftgången fortsätter för Microsofts Zune-spelare. När försäljningsstatistiken för julhandeln kommer ut är Zune inte med bland de 10 mest sålda musikspelarna som istället innehåller 8 iPod-modeller (det finns 12 totalt, med färgerna och allt) och 2 SanDisk-spelare:

Although Microsoft's Zune captured a decent slice of the hard-drive-based audio player market at large retail stores, it failed to crack into the top 10 list of models in overall sales, according to market researcher Current Analysis.

The top 10 models included 8 different iPods from Apple Computer as well as 2 models from SanDisk, according to the firm, which tracks sales at Best Buy, Circuit City, CompUSA, Staples and RadioShack.

C|Net News.com Study: Zune fails to crack top 10 in sales (2007-01-04)

Zune hade 12 % av försäljningen bland hårddiskspelarna.

Och för att kraxa med i kråksången talar drevet om att den aldrig kommer spela någon roll, ens i en uppdaterad version. Till exempel Robert X. Cringely i hans 2007-prognos:

9) Zune 2.0 appears, isn't brown, but still nobody buys it.

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)