k-märkt

Lunarstorm Volym

Postat: 2004-01-27 kl. 00.19

Den inte helt okända portalen Lunarstorm blir nu alltså först med att sälja musik i digital form över Internet i Sverige, det är tillsammans med Sony man erbjuder sin tjänst kallad Volym.

Inte helt oväntat att de gör en sån tjänst, men det måste väl bli en nische-produkt, annars har jag återigen underskattat värdet av såna där communities.

(Jag vill in och titta på tjänsten, om den ens finns ännu, men jag vill fan inte registrera mig.)

Jag hittar ingen annan artikel om tjänsten. Finns det musik från alla majors eller bara Sony? Hur som helst kostar 192 kbps WMA 15 spänn per singel.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/340

Kommentarer

jag hade nåt gammalt login. verkar rätt sunkigt. bara sony och bara ett 10-tal titlar.

Fokussinglar till salu!
Tänk att kunna ladda hem favoritlåten direkt till din dator... det är nu verklighet här på Volym:-D Tack vare LunarStorms samarbete med Sony kan vi som första portal i Sverige nu erbjuda alla Lunare möjlighet att köpa officiella och lagliga downloads med CD-kvalitet (192k). I USA är man redan igång med försäljning av s.k. riktiga downloads. Med ”riktiga” downloads menas att kvalitén kan garanteras och att musikfilerna är godkända av artisterna. Att köpa en singel i Fokus kostar 15 SEK och debiteras via din telefonräkning. Först ut är nya singlar från Patrik Isaksson, Beyoncé, Incubus, Gluecifer och The Offspring. Nästa vecka släpper vi helt nya singeln ”Amazing” från George Michael.
Lycka till!
/Volymred.

Låt: A Call From The Other Side
Pris: 15 kr inkl moms

Var god ring 0944 208 0809. Koden du kommer att få höra måste du skriva upp och spara. Ange sedan koden i fältet nedan för att få tillgång till låtarna.!

Kommenterat av: ph den 2004-01-28 kl. 11.56 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)