k-märkt

Jaguarsafari

Postat: 2004-02-05 kl. 10.03

Att Apple vill att alla skall uppdatera sina system är en självklarhet, men är detta inte bara elakt? Vad finns det i de nya versionerna av Safari som kräver Panther?

Tyvärr är det ju inte bara elakt.

Om man, som jag, arbetar i en organisation (på den positiva sidan kan dock tilläggas att Historiska kartor fungerar i och med Safari 1.2, uppdateringen av hur javascript inteagerar med java med hjälp av liveconnect gjorde susen) som är dåliga på Mac-anpassning blir det inte ett dugg enklare att övertyga alla om att 3 % av kunderna faktiskt är en viktig grupp när dessa 3 % inte är ett dugg homogena.

När man kan lösa problem för Safari 1.2 och fortfarande inte nå alla Mac-användare är det svårt att argumentera för att man ska få tid och pengar för att göra modifieringarna. Jag skulle inte ha något emot det om alla kunde uppdatera till den senaste versionen, då kan man åtminstone ge möjligheten att få tjänsterna att fungera. Safari 1.0 är helt enkelt inte en tillräckligt mogen produkt för att alla som vill stanna på 10.2 ska klara sig.

Men ok, jag accepterar läget om de aldrig gör det igen, lämnar någon bakom sig när de uppdaterar i fortsättningen. När 10.4 kommer får de inte knyta Safari så hårt till OS:et att man inte kan uppdatera Safari utan att köpa uppgraderingen. För en gång är ingen gång, men två ...

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/344

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)