k-märkt

Kampanj

Postat: 2004-02-03 kl. 13.57

Som du kanske känner till har jag fört en kamp mot Västtrafiks diskriminerande reseregler ett tag. De anser att rullstolsburna inte får åka buss eller spårvagn i Göteborg. De har ingen vettig anledning till sitt förbud - utan gjort det till en principsak. Göteborg är förresten den enda staden i Sverige (ja, förmodligen i världen!) som stoppar vissa från att åka kollektivt! (De har uttryckligen sagt att de hellre ser mej sitta hemma och leva på statliga bidrag än att kunna ta spårvagnen för att sköta mitt heltidsjobb!).
(Västtragik: Kampanjbrev)

Det verkar ju faktiskt helt galet alltihop. Framför allt är ilskan från deras sida så oerhört svår att förstå. Och Eriks frustration är väldigt enkel att förstå.

Dessutom gillar jag hur snyggt rippad den är från Västtrafik.

Uppdatering (2004-2-11):

På tisdagen den 10 februari nåddes jag av beskedet att Västtrafik hotar mej med stämning ifall jag inte tar bort min hemsida (som jag inte längre får nämna vid dess forna namn). De anser att deras varumärke är hotat av hur informationen presenteras på hemsidan.

Humor. Särskilt Eriks censur-lapp över den tragiska logotypen. Han börjar få genomslag nu också. Några Göteborgstidningar har hört av sig, radion hade hört av sig och tv ville eventuellt göra en grej.

Det är verkligen kvalitativ krishantering att försöka möta det hela med stämningar. Otroligt bra för Erik, då blir ju uppmärksamheten desto större.

Permalänk

Kategori: Politik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/343

Kommentarer

Ja, verkligen snyggt rippad.

Kommenterat av: Johnny den 2004-02-03 kl. 14.16 #

Snyggt rippad? Tok-rippad! Tack för blänkaren, Kal!

Kommenterat av: Erik den 2004-02-05 kl. 09.33 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)