k-märkt

It's the Paris Hilton Podcast

Postat: 2005-04-05 kl. 14.30

Så klart:

Podcasting is hot. But it just got hotter. Paris Hilton invites you to join her on "The Paris Hilton Podcast -- Countdown to House of Wax," beginning on April 29. Join Paris and friends as she shops, parties, poses and publicizes in the days leading up to the May 6 opening of House of Wax.

Om inte podcasting var det nya svarta redan innan så blev det precis det. Jag tror det här är definitionen av att casha in på nya trender.

Det bästa är annars att de till och med utvecklat en egen podcatching-klient. That's IT. Var det inte en massa tidningar som utvecklade egna nyhetsläsare? Egenutvecklade nyhetsläsare var så mars 2005.

Permalänk

Kategori: Podradio

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/602

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)