k-märkt

Ny Teknik om Greasemonkey

Postat: 2005-04-13 kl. 12.51

Jonas Ryberg skriver om Greasemonkey och user script i Ny Teknik:

Min favorit hittills är en förbättrad sökfunktion till Googles e-posttjänst Gmail. Men det finns också instruktioner för att rensa bort alla nyheter om Michael Jackson från Reuters, inlägg från folk du inte gillar på musiksajten dagensskiva.com och möjlighet till snabbsök på svenska bibliotek via Google.

Ny Teknik Greasemonkey rensar sajten (2005-04-13)

Reuters, Google och vi.
That's the kind of company I like.

Det är här det blir riktigt tråkigt att Apple valde Konqueror som bas för Safari, istället för Mozilla. Eller kan de bygga in den här extension-funktionaliteten ändå tro? Web Developer Toolbar, Fangs, Greasemonkey, etcetera etcetera. I want. Men Firefox är alldeles för långsamt på min dator. Och jag saknar en hel del av kortkommandona från Safari när jag använder Firefox (det kanske bara är en inlärningsprocess ...)

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/608

Kommentarer

Firefox långsamt? Vad har du för gammal traktor? ;-) Skämt åsido har jag aldrig tänkt på att det skulle vara långsammare än Safari, snarare tvärtom.

Men jag skulle också vilja ha en hel del Firefoxtillägg i Safari. Kortkommandona är en vanesak, fast Safari känns lite stabilare och mer genomtänkt på den fronten.

Kommenterat av: Roger Johansson den 2005-04-13 kl. 19.55 #

Safari går snabbare även på min dator... och jag har samma problem med kortkomandona till firefox. Bara så att du vet att du inte är ensam...

Kommenterat av: Adrian den 2005-04-14 kl. 14.38 #

Jag har en uselt gammal Powerbook @667.
Alla gränssnittsgrejer går seg som sirap i Firefox. Renderingen av sidorna går fort, men inte att ta sig dit.
Fast jag har beställt en ny Powerbook. Ska dyka upp snart. Ska ge Firefox en ny chans då.

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-04-16 kl. 12.09 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)