k-märkt

k-märkt v17

Postat: 2005-05-01 kl. 21.37

 1. Turbonegro City of Satan låt

  Det är en så magnifikt skamlös stöld. Det bästa är att den kommer fullbordas av publiken som kommer göra Heaven's on Fire-utandningarna själva. Fantastiskt. Heja Turbonegro. Jag utnämner den härmed till sommarens full-och-dum-låt.

 2. The Tough Alliance The New School skiva

  Det är en förolämpning mot publiken.

 3. N.W.A. Straight Out of Compton (Explicit Content Only Version) skiva

  This is the entire N.W.A. Straight Outta Compton album edited down into just the "explicit" content. For sure.

 4. Nine Inch Nails All The Love In The World låt

  Jag kände mig bara besviken i början. Men kanske räcker det att han bara gör en skiva. Det kanske inte behöver vara mer. Aldrig mer en revolution, men heller inte rent skräp. Jag vet inte om jag kan acceptera det ännu. FN sa INXS och Gary Numan. Där någonstans är första låten på skivan. Popigt.

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/622

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)