k-märkt

k-märkt v29

Postat: 2005-07-25 kl. 23.03

 1. Semester sysselsättning

  En vecka in på semestern och jag är ... trivsam. Semester rules slött, OK?

 2. Sthlm Jazz festival

  Sthlm Jazz är en så jävla schysst festival. Vackert, lugnt, bra. Att sitta där vid bord och äta mat och dricka vin och öl samtidigt som det är asbra konserter är en av de bästa festivalupplevelserna man kan ha.

 3. Timbuktu & Damn! konsert

  Det är roligt att se FN så begeistrad. Och Damn! är fördjävla bra. Play that funky music white boys.

 4. Sonic Breakatronic Mechatronic Arkestra konsert

  Mattis Cederberg, Jonas Kullhammar, Per "Ruskträsk" Johansson, Mathias Landæus, Tobbe Zetterberg, Anders Hedlund & Ola Bothzé.

 5. Onsdag dag

  Skön dag i Stockholm. Jag och FN shoppade hela dagen för att hinna med Lee Ritenour och dessutom några cocktails med Henrik Torstensson och DJStorstad.

 6. Torsdag festivalkväll

  Torsdagen var bästa dagen på Sthlm Jazz. Trots att Beadie Bell var en stor besvikelse. Hon kunde inte ta scenen och de enda gångerna det var bra var när Beate S. Lech höll tyst. Himlen öppnade sig lagom till Angelique Kidjo men det gjorde faktiskt ingenting, särskilt inte som hon klev ut i publiken när det regnade som värst. Jag letade efter henne på scenen och precis då gick hon förbi skyddad av två scenvakter. Utan att missa en ton. Beautiful.

 7. Grand Theft Auto: San Andreas spel

  Jag hade en moment idag när Danzig började spela Mother på bilstereon. Fan vad fint. Jag drog upp ljudet medan jag sladdade genom skogen. Tyvärr blev jag avbruten av något simpelt uppdrag. Bittert. Och det är nästan så jag plockar upp en gammal Stone Temple Pilots-skiva från gömmorna när jag hör Plush. Och då har jag inte ens nämnt funk-kanalen eller hiphop-kanalen.


Technoratietiketter: , , ,

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/706

Kommentarer

Har de bytt från Mechatronic?

Kommenterat av: ph den 2005-07-26 kl. 12.47 #

Nä, jag har slarvat bara.

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-07-26 kl. 13.02 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)