k-märkt

P2P-användare köper mer musik

Postat: 2005-07-27 kl. 23.29

Nog för att det går att hitta undersökningar som visar på motsatsen är det här ändå åtminstone ett bevis för det jag alltid brukar säga: De som får smak för musik behöver det sedan:

Computer-literate music fans who illegally share tracks over the internet also spend four and a half times as much on digital music as those who do not, according to research published today.

Studenter som laddar ner kommer inte alltid ha tid att göra det. Att då istället byta pengar mot tid kommer vara värt det. Men man måste ha musikintresset först.

Technoratietiketter: , ,

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/711

Kommentarer

Undersökningar hit och dit, jag köper inte det där argumentet även om jag är för fildelning. men det var inte det jag tänkte kommentera egentligen. För mig så är det lättare och snabbare att hitta den musik jag är intresserad av via p2p än att gå till musikbutiken och köpa den. För mig handlar det om HUR jag vill konsumera, inte huruvuida jag vill betala eller inte. Skulle fildelning kosta pengar så skulle jag betala för det.

Kommenterat av: Jag den 2005-07-28 kl. 10.00 #

Som jag förklarade på Henrik Torstenssons blog här så är det en korrelationsundersökning och ingenting experimentellt över den. Den bevisar ingenting.

Kommenterat av: Seb den 2005-07-28 kl. 19.55 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)