k-märkt

Push Depeche Mode

Postat: 2005-09-12 kl. 10.39

Ganska intressant sak från EMI i inboxen idag:

Depeche Mode Receiver - programet som informerar dig om nyheter kring Depeche Mode Allt du behöver göra är att fylla i några personliga uppgifter (e-mail, adress, land etc.). Efter det laddar du ned en enkel applikation som sedan körs från din dator. När något nytt händer kring DM kommer du att få en varning från DM Reciever.

EMI EMI Music Club - videopremiär för nya singeln Precious [e-post] (2005-09-12)

Depeche Mode Receiver är en flash-klient som i och för sig är asjobbig (blinkar och har sig). Men det innehåller ett nyhetsflöde (som i och för sig inte verkar vara rss av någon anledning, utan snarare kollar mot en serverprogramvara) och en chatt-funktion. Dessutom verkar det som att de distribuerar sin senaste video genom klienten, antagligen för att få fans att ladda ner och använda den.

Jag skiter i och för sig fullständigt i Depeche Mode, men principen är intressant. Att knyta fans till sig genom att de passivt får ta del av informationen om bandet. Det är ju lite som såna där brandade iPodder-klienter som till exempel House of Wax hade.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/743

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)