k-märkt

Gunvor lanserad

Postat: 2005-10-03 kl. 08.57

Lunarstorms musikbutik Gunvor har lanserats i helgen. Det är en Inprodicon-lösning. Precis som i de andra Inprodicon-butikerna säljs både mp3-filer och wma-filer, men övervikten ligger på Windows Media.

Hjälpguiden är ganska roligt motsägelsefull:

Viktiga saker att tänka på

  1. Du måste använda Internet Explorer 5.0 eller senare versioner för WMA-formatet. För MP3-formatet stöds även Mozilla Firefox och Safari på MacIntosh.
  2. Musiken (wma-format) spelas i Windows Media Player, version 9.0 eller senare eller WinAMP 5.05 eller senare. MP3-formatet kan spelas i de flesta spelare.
  3. Du måste ha något av de följande operativsystemen: Windows 2000 eller Windows XP

IE 5.0 eller senare versioner av Windows Media-formatet? Alltså, en gammal jävla webbläsare eller sena versioner av ett filformat? Kan jag surfa med filformatet? Fränt! MacIntosh stöds, men man måste ha W2K eller Windows XP. Jag förstår! Så dum jag är!

Äh, jag tramsar. Det där är ju bara slarvfel. Men ganska roliga sådana.

I övrigt tycker jag det är en ganska snygg implementation av Inprodicons lösning. Den ser ganska egen ut, för en gångs skull. Ska bli intressant att se hur de kommer jobba med skyltningen i butiken, då de rimligtvis borde veta mer om sina kunder än Aftonbladet.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/771

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)