k-märkt

k-märkt podcastradio v10

Postat: 2006-03-08 kl. 08.30

Det var länge sen jag gjorde det här på riktigt nu för formen funkar inte riktigt, jag vet inte vad jag ska göra istället, men så länge tipsar jag om lite program jag hört den senaste tiden.

IT Conversations Cory Doctorow: Europe's Coming Broadcast Flag

Cory Doctorow pratar om en europeisk broadcast flag och drm på OSCON. Har du lyssnat och läst på Doctorow förut är det kanske inte så mycket nytt, förutom det europeiska perspektivet, men han är ändå bra att lyssna på med jämna mellanrum.

Ekots lördags-intervju Pia Kjaersgaard

Om du känner för att bli lite förbannad kan du lyssna på Ekots lördagsintervju med Pia Kjaersgaard. Vilken jävla dåre. Usch. Det enda man kan tacka Ny demokrati för är att om de inte dykt upp när de gjorde det hade vi säkert haft det ännu värre nu. Nu är det ju mest Mauricio Rojas som får spel ibland. Folkparti som Folkparti?

IT Conversations James Surowieki: Independent Individuals and Wise Crowds

Den här lyssnade jag inte alls på den här veckan, snarare för några månader sedan. James Surowieki är författaren till The Wisdom of Crowds. Att döma av bokrecensionerna på Amazon verkar hans tal vara bättre än hans bok. Jag försöker lyssna nu för att komma på vad jag tyckte var så briljant då i december när jag lyssnade, men jag får helt enkelt lita på mig själv.

Nya prenumerationer på sistone

Andra flöden som är värda att prenumerera på

Stereogum

Inte för att de är program i någon vanlig mening, men för att de är en rätt bra musik-blogg som lägger ut låtar i flödet.

It's a Trap

Avi Roig lägger ut skandinaviska låtar i ett flöde. Skön service.

KEXP Song of the Day

Lite tveksam smak kanske, men en låt om dagen är bra för magen.

MP3.com Great Albums

En mycket bättre idé än hur den är genomförd tyvärr. Inte ett program sedan i januari någon gång och det som ligger ute är halvklippt. Obra. Men idén att berätta historien om ett omistligt album är bra.

Permalänk

Kategori: Podradio

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/995

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)