k-märkt

Personlig och k-märkt topplista v9

Postat: 2006-03-08 kl. 10.36

Personlig topplista

 1. Dogbreath
 2. James Brown
 3. The Knife
 4. Deathfunk
 5. Radiohead
 6. Euros Child
 7. The Tiny
 8. Alog
 9. The Streets
 10. Marilyn Manson

Mest lyssnade låt var The Streets When You Wasn't Famous, jag är nästan lite sur på mig själv för att jag gillar den.

Dogbreath är riktigt bra skitig blues, men toppar mest för att jag hade recensionsdag. James Brown går upp på listan i kraft av Live at the Apollo II, Deathfunk för att iTunes partyblandning påminde mig om Funk Riot Beats (fantastisk skiva), Euros Child är frontmannen från Gorky's Zygotic Mynci soloskiva, Alog släpper skivor på Rune Grammofon och när jag gick på stan fick jag ett sug efter Portrait of an American Family (Marilyn Mansons bästa skiva).

k-märkt-gruppens topplista

 1. The Knife
 2. The Cardigans
 3. Timbuktu
 4. Daft Punk
 5. The Arcade Fire
 6. Moneybrother
 7. Prince
 8. Dolly Parton
 9. Johnny Cash
 10. Kent

Ny medlem, hej Mattias! The Knife har dessutom de nio första platserna på låtlistan.

Permalänk

Kategori: Listor, Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/996

Kommentarer

Trevligt att få vara med. Jag ska försöka förstöra listan med så bra och ny musik som möjligt.

Kommenterat av: Mattias den 2006-03-10 kl. 08.01 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)