k-märkt

Matador slutar skicka promos

Postat: 2006-09-30 kl. 15.37

Några artister och mindre bolag har redan börjat, men det första större skivbolaget som slutar skickar promos och börjar leverera skivor till media som digitala nedladdningar är här med Matador och deras släpp av Chavez Better Days Will Haunt You:

[W]e sat around and decided that we waste too much precious intern time mailing you advance CDs. So, starting with the fantastical Chavez redux 'Better Days Will Haunt You', this will hopefully be the norm rather than the exception. The link below will download .zip file you may with 11 advance mp3s from "Better Days...", a hi-jinx clip from the DVD that will be packaged with the double-CD, a music video for "Unreal Is Here", band photos, a pack shot and all the bios from Chavez past.

Utvecklingen är väntad och jag har inte så mycket att klaga på, så länge de inte är lika slarviga som de är nu med kringmaterialet. Om de skickar med en pdf av bookleten, bra bio och all annan information om skivan som kan tänkas behövas så har jag inget emot att få promos digitalt. Det första jag gör är att rippa dem i alla fall.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/1185

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)