k-märkt

SonyEricsson startar musikbutiken M-Buzz

Postat: 2006-09-21 kl. 02.09

SonyEricssons musikbutik verkar bli ganska ospännande med utvalda artister från Sony BMG:s skivbolag och mer som promotionkanal än som tjänst att konkurrera med storspelarna:

Mobiltillverkaren Sony Ericsson följer trenden i sin bransch och öppnar den 2 oktober en musikbutik för nedladdning av musik till mobilen. Först ut med inbyggd "M-Buzz" blir de nya musikmobilerna W850 och W950.

[...]

Men den nya "musikbutiken" M-Buzz ska snarare ses som en "promotionskanal" för nya och oetablerade artister, skriver Sony Ericsson i ett pressmeddelande.

[...]

M-Buzz kommer att presentera ett begränsat antal artister varje månad, handplockade från Sony/ATV:s globala musikbibliotek.

Man kommer åt M-Buzz både via nätet och Sony Ericssons befintliga nedladdningstjänst Play Now, som uppgraderas och förenklas så att man bara behöver fyra knapptryckningar för att ladda ned en låt.

[...]

Nu ska man öppna för nedladdning av låtar från skivbolaget Sony BMG:s katalog. Sammanlagt kommer mellan 100 och 140 låtar att erbjudas varje vecka, uppger webbtidningen Di.se.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/1172

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)