k-märkt

Independentbolagschef är självklart mot drm

Postat: 2007-01-10 kl. 22.36

För att illustrera min poäng om att de små skivbolagen redan klivit över den drm-fria tröskeln kan jag citera Adam Farrell, som är chef för Beggars Group som inkluderar bland andra XL Recordings, Matador Records, Wiija och 4AD:

We (both Beggars Group and most of the independent music industry - A2IM, AIM, etc.) support interoperability. So, with all this mp3 hubbub, it's really business as usual for us. It's about time that folks got wise to the fact that it's really the customers who suffer through these closed systems. And so goes the customers, so goes the market. So, at some point we'll get in some "we told you so"'s.

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)