k-märkt

Kära Swedbank

Postat: 2007-03-28 kl. 14.26

Käre användare

Vår bank följer regelbundet senaste prestatinerna inom kampen mot nätbedrägeri och vidtar förebyggande åtgärder i syftet att nå det bästa möjliga kundskyddet mot nätövergrepp. En grupp specialister på datasäkerhet upptäckte ett kritiskt fel i SSL-protokollet, på frund av vilket hackers kan få tillgång till Ditt konto.

Från och med i morgon ska systemet av kundkontoåtkomst genomgå till det nya SSL3-protokollet, vilket är det säkraste för tillfället. Kunder som använder browsers som inte stödjer SSL3 kan inte få tillgång till kontot genom Internet.

Du behöver att förnya din browser, våra specialister har utvecklat förnyelserna för alla browsertyper. Förnyelserna år befogade till detta brev. Du behöver helt enkelt starta programmodulen och systemet ska förnyas automatiskt.

Programmodulen ssl3.exe är befogad till detta brev.

Tack för stödet, vi ser fram emot ett gynnsamt samarbete

E-brev Förnya din browser omedelbart vad gäller SSL3-stöd (2007-03-28)

Kära Swedbank

Jag inser ju att på frund av hackarnas senaste prestatiner så är ju övergrepp mot mig rätt vanliga. Tur då att ni datasäkerhetsspecialister på Swedbank är the bomb, så ni kan ordna att vi kunder får genomgå till det nya SSL3.

Men det jag funderar på är vilka Förnyelserna som fått befogenhet att förnya min webbläsare i år är? Har jag givit dem det? Jag är rätt nöjd med Safari, kan jag inte få behålla den? Förresten fungerar inte det braiga programmet ni skickade med. Kan ni vara vänliga att skicka ett nytt?

Mvh,
Kal Ström

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/1286

Kommentarer

Hade det inte varit roligare att rikta svaret mot den/dem som verkligen skrivit och skickat mailet?

Kommenterat av: Jonas den 2007-03-29 kl. 09.04 #

He-he, snyggt Kal!

Och Jonas, nej, det hade det inte. Nu har du nog inte fattat någonting.

Kommenterat av: Barren den 2007-03-29 kl. 13.00 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)