k-märkt

k-märkt v13

Postat: 2005-04-03 kl. 23.50

 1. Jaga All I Know is Tonight låt

  Fick nya skivan från Jaga (Jazzist) i veckan. Fusion Galore. Norrmännen rör sig snabbt över jazzhistorien. Frågan är väl hur det når framåt istället för vid sidan av? Start- och stopptekniken för trummorna är dock alldeles underbar.

 2. Shining Goretex Weather Report låt

  Men hittills är Shinings nya skiva så jävla mycket bättre. Allra bäst är hyllningen till Weather Report.

 3. Jak 3 spel

  Ganska roligt, även om det kunde vara bättre. Skönt att man kunde köpa tilläggsfunktioner (i spelet) så jag kunde få se slutfilmerna som jag lyckades trycka bort när jag klarade sista bossen. Men jag saknar ett riktigt bra och innovativt plattformsspel, fast jag kanske bara inte ordentligt. Jag saknar en bra speltidning. Missil var the shit. Gamereactor duger inte riktigt, även om jag hellre läser den än någon annan speltidning. När jag väl får tag i den vill säga. Hata deras distributionssätt. Förut gick den åtminstone att få tag i på Teliabutiken i stan, nu ingenstans.

 4. The Life Aquatic with Steve Zissou soundtrack

  Fantastiska Bowie-tolkningar. Och diegetiskt ljud.

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/597

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)