k-märkt

k-märkt podcastradio

Postat: 2005-07-15 kl. 14.33

Jag fick en kommentar från Pelle Sten i tisdags där han efterlyste tips på podcastradiosändningar:

Podradio är det nya svarta, och den senaste Itunesuppdateringen lär innebära att revolutionen når ut till de många. Men vad ska man lyssna på? Vad tror du om en k-märkt-special med tips om intressanta podradiosändningar i Itunes Music Store?

k-märkt k-märkt v27 - Kommentar (2005-07-12 kl. 17.47)

Jag gillar tanken och ska försöka göra det, men jag funderar över formen. Det jag tänker på är program vs prenumerationer. Vissa sändare har väldigt olika innehåll i sina sändningar. Ta till exempel IT Conversations. Den här veckan publicerade IT Conversations 11 podcastradiosändningar som är mellan 15 minuter upp till runt en timme långa i ganska skilda ämnen. Dawn and Drew är ett exempel på motsatsen. De pratar i och för sig om olika saker, men ett program är det andra ganska likt.

Alltså tror jag att jag bestämmer mig för en mix av dessa två. OK Pelle?

Technoratietiketter: , ,

Permalänk

Kategori: Podradio

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/702

Kommentarer

Låter spännande. Jag ser fram emot det.

Kommenterat av: Pelle Sten den 2005-07-15 kl. 22.29 #

Det finns ju Podcast alley: http://www.podcastalley.com/
När det gäller svenska podcast är det ju fortfarande mycket få sådana.

http://podcasting.se/

Nu har det precis kommit en ny site med Podsafe music.

Läs mer här
http://w1.872.telia.com/~u87219511/blog/2005/07/podsafe-music-network-finn-musiken.html

Kommenterat av: Bengt den 2005-07-16 kl. 00.12 #

Bengt: Fast jag är inte alls intresserad av att göra podcastalley. Jag vill göra som jag alltid gör, skriva om det jag bryr mig om. Resten vill jag inte lägga någon energi på.

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-07-16 kl. 01.11 #

Det är klart du ska göra, Kal. Du gör det ju bra dessutom. Jag bara tipsade Pelle om han inte kände om Podcast alley.

Såg att din Dagens skiva var med som bra tips i PC för Alla som jag brukar bläddra i ibland.

Kommenterat av: Bengt den 2005-07-16 kl. 15.15 #

Bengt: Tack för tipset om Podcast Alley.

Kommenterat av: Pelle Sten den 2005-07-19 kl. 12.51 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)