k-märkt

k-märkt v38

Postat: 2005-09-26 kl. 22.06

 1. Ninja High School It's All Right to Fight låt

  Jag ber om ursäkt. Jag trodde den här låten inte var etta förra veckan. Men jag hade fel. Den borde varit etta två veckor i rad. Den borde vara etta hela tiden. Det enda jag vill säga är att you're going home in a fucking ambulance. You're going home in a fucking ambulance. It's all right to fight. It's all right to fight. Det enda de missat är att the first rule about fight club is that you don't talk about fight club.

 2. Nya ord fenomen

  Jag har tänkt mycket på nya ord den här veckan. Hur de bildas, när de bildas. Ännu mer så efter att jag och FN pratade om det på promenad i söndags. Inte för att stjäla från den diskussionen, men när blir en felaktighet ett ord?

 3. Lil' Kim Shut Up Bitch låt

  I have unfortunately been assigned to a federal detention center instead of a prison camp as discussed, in the City of Philadelphia. I am not certain that this constitutes fair & equal treatment.

  However, today begins a new saga in my life which I expect to strengthen me and allow me time for reflection. I am blessed to have so many great things in my life - family, friends, and God. All will be in my thoughts daily. I plan to write music while in prison, read and pray regularly and will come out a stronger, more confident woman.

  I will write many of my fans, and expect the "Lil Kim" brand to be even bigger when I come out - I am just getting started in my career. My fourth solo album, "The Naked Truth," comes out next week on September 27th, and I have much more planned. Thanks to all for their thoughts and prayers...and I will see you soon.

  Warner Lil' Kim issues statement (2005-09-20)
 4. Sibiria Christian Olsson låt

  Du bara försvann. (Ja, den är gammal. Men fullängdaren kommer ju snart.)

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/759

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)